Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Εγκεφαλικά κόλπα για να κάνουν οι άλλοι ότι θέλετε χωρίς να το ξέρουν


Για να σας συμπαθήσουν φίλοι ή εργοδότες υποσυνείδητα,  κάντε τον καθρέπτη στην γλώσσα του σώματος τους, δηλαδή να συμπεριφέρεστε και να στέκεστε όπως στέκονται εκείνοι .
Δεύτερον μπορείτε να ζητήσετε μια μικρή και εύκολη χάρη να κάνουν για σας , μετά ζητήστε την χάρη που πραγματικά θέλετε .
Ένας άλλος τρόπος είναι να ζητήσετε κάτι πολύ δύσκολο να σας κάνουν σαν χάρη , μετά αλλάξτε την κουβέντα και ζητήστε αυτό που θέλετε.
Ένας άλλος τρόπος είναι για να συνδεθείτε συναισθηματικά με μια κοπέλα και να αισθανθεί ερωτική έλξη ,απλώς κάντε κάτι το συναρπαστικό ή να της προκαλέσει ένα έντονο συναίσθημα, όπως να δείτε μια ταινία τρόμου θα τις προκαλέσει το συναίσθημα του φόβου και θα το μπερδέψει με της έλξης και θα πέσει στην αγκαλιά σας.
Ένας άλλος τρόπος να κάνεις κάποιον να συμφωνήσει μαζί σου παρόλο που αυτό που λες είναι εντελώς λάθος,  είναι να πεις ότι όλοι οι άλλοι το κάνουν αυτό γιατί εσύ δεν το κάνεις ,είναι απολύτως φυσιολογικό και εάν το κάνεις σε παρέα με φίλους πιάνει καλύτερα.
Εάν θέλετε κάποιος να σας θυμάται, προσπαθήστε να συστηθείτε πρώτοι ή τελευταίοι , εάν χρησιμοποιείται καμία βρισιά με καλό τρόπο ώστε να ενθουσιάσετε ,τότε σίγουρα δεν θα σας ξεχάσουν .




by vneos1987.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 30 ημέρες

Νυμφομανία: Πώς θα καταλάβετε μια εθισμένη στο σεξ γυναίκα

Στις ΗΠΑ, η "βίβλος" των ψυχικών διαταραχών «diagnostic and statistical manual of mental disorders» περιγράφει τη νόσο ως μια ψυ...